Механа „РОДОПЧАНИ“ със своите 420 места е подходяща за огранизирането на сватбени и семейни тържества, на приятелски срещи и други тържества.

Обслужването в механата е на най-високо ниво, а нашето меню предлага традиционна и народна кухня от всички крайща на България направена по безупречен начин от майстор-готвачите на механа „РОДОПЧАНИ“ и е едно незабравимо преживяване. Нашите клиенти винаги се наслаждават на качествения подбор от храни и напитки. Ако имате нужда от спокойно, тихо и романтично място, за да отбележите свой личен или семеен празник – това е точния избор.

Механата предлага очарователно съчетание от оригинални български специалитети и атракция предлагаща чеверме, задвижвано от водно колеко до нашата камина. Ако искате да заявите вашата поръчка може да го направите чрез нашия сайт от тук или да се свържете с нас по телефона.

За гости на града предлагаме организирани посещения на Перперикон, Татул, Каменната сватба, Каменните гъби, язовир Кърджали, Дяволския мост и други забележителности в околността.

Заповядайте при нас!
Ние Ви очакваме!